

קצת עלינו
ברוכים הבאים לשיפודי ציפורה בת-ים – הבית של גריל ישראלי אמיתי.
בשיפודי ציפורה בת-ים האוכל הוא לא רק טעם – הוא חוויה.
אנחנו מאמינים שארוחה טובה היא הזדמנות להתכנס יחד – משפחות, חברים או קולגות – סביב שולחן שופע שיפודים עסיסיים, סלטים טריים ופיתות חמות.
כבר שנים שאנחנו מציעים לתושבי בת-ים והסביבה חוויה קולינרית כשרה ברמה גבוהה, עם שילוב של אווירה ביתית ושירות מקצועי.
צוות המטבח המנוסה שלנו מקפיד על שימוש בחומרי גלם איכותיים בלבד, ועל כל פרט קטן – מהשיפוד הראשון ועד הקינוח האחרון.
אצלנו תהינו משירות אדיב ומקצועי של אנשי המסעדה, מאווירה נעימה, ממהירות ומיעילות בהגשה. אנו מקפידים על כך שכל לקוח ירגיש מרוצה ומקבל את הטעם הכי טרי ומשובח בכל ארוחה שהוא בוחר, ישירות מהגריל לשולחן או אליכם הביתה עם שירות משלוחים ו-TA.
שיפודים עסיסיים
אצלנו השיפודים הם הלב והעיקר של מסעדת שיפודי ציפורה. בין אם בחרתם בשישליק הודו, בשיפודי פרגית, לבבות עוף, כבד עוף, קבב, כבד אווז או שיפוד אנטרקוט, אצלנו הטריות מנצחת. אנחנו מתחייבים לשיפודים הכי טעימים ועסיסיים שיש באיכות בלתי מתפשרת ובשילוב תוספות מרעננות.
סלטים טריים
מדי יום אנחנו מכינים סלטים טריים ללקוחותינו הרבים. התפריט שלנו כולל מגוון רחב של סלטים טריים וטעימים שלא תצליחו להפסיק לאכול אותם. אנחנו מקפידים על איכות לצד טעם של בית. כנהוג במסעדות גריל, תיהנו ממבחר סלטי הבית, לפי מחיר לסועד. מבחר מנות החומוס שלנו הוא גדול, ובין השאר תוכלו לבחור בין חומס שווארמה, חומוס פלאפל, חומוס פטריות או חומוס בשר. בנוסף, כולל התפריט גם סלט ערבי (גדול או קטן), חציל במיונז, סלט ביצים ועוד ועוד.


פיתות חמות
אין כמו פיתה חמה ללוות ארוחת גריל, לצד השיפוד, בליווי החומוס והפלאפל. תודו שזה עושה לכם חשק לבצוע את הפיתה ולנגב את הסלטים. הניסיון והמקצועיות שצברנו הוא זה שמוביל אותנו לאפות את הפיתות הטעימות ביותר שיש. אנחנו אופים במו ידינו פיתות טריות, חמימות ונימוחות במיוחד. ההמלצה שלנו היא לאכול אותן בליווי החומוס הביתי והקרמי שלנו. אנחנו מתחייבים לכך שזהו הבסיס המושלם לכל ארוחה.

בשרים איכותיים
אנחנו מבשלים בשרים עסיסיים וטעימים במיוחד, באיכות גבוהה ובצורה המשמרת את הטעם והרכות שבבשר. לצד מגוון השיפודים שיש לנו בתפריט, יש לנו מבחר בשרים משובח ומיוחד במינו. החל מסטייק פרגית, צלעות כבש, פילה רוסיני (מדליוני פילה וכבד אווז) והמשך בסטייק פילה או סטייק אנטרקוט מיושן ועוד. מידת העשייה תלויה בכם – השאר תלוי בנו. ואנחנו מבטיחים לכם – לא תתאכזבו.
